ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Fragment gemist | NH Gooi

Fragment gemist

De Lunchclub

← Toon alles Programmainfo

 • bijzondere tentoonstelling in Mediamuseum Beeld & Geluid

  De Lunchclub

  Vanaf volgende week een bijzondere tentoonstelling in mediamuseum Beeld & Geluid. Luisteraars van de radioshow 'Jan-Willem Staat Op' stellen daar namelijk hun bijzondere muzikale stukken tentoon. Wat voor stukken dat precies zijn bespreken we met Antal van Elsen van Beeld en Geluid.

 • Vandaag in het Verleden

  De Lunchclub

  Het was 6 juli, maar zeker niet de eerste 6 juli. We blikken terug op alle eerdere 6 juli's uit het verleden.

 • bijzondere tentoonstelling Geologisch museum Hofland

  De Lunchclub

  De betoverende tentoonstelling ‘Fossielen Fabels Feiten’ in het Geologisch museum Hofland in Laren neemt bezoekers mee op een buitengewone reis door de rijke folklore geschiedenis van fossielen. Want, werd er vroeger over fossielen gedacht? Wim Schepens is vrijwilliger in het museum en praat ons bij

 • Week in Vijf minuten

  De Lunchclub

  Wat voor week was het in het Gooi? We blikken terug met Erwin Bakker

 • Vandaag in het verleden

  De Lunchclub

  Wat gebeurde er vandaag 22 juni in Nederland en de wereld? Dit fragment werd uitgezonden in De Lunchclub. Presentatie: Jos Moll en Jonas Vermeulen voor NH Gooi radio.

 • PinkPop

  De Lunchclub

  Onze verslaggever Erwin Bakker is op PinkPop in Landgraaf aanwezig. Hij geeft een verslag vanaf PinkPop over de optredende artiesten. Dit fragment werd uitgezonden in De Lunchclub. Presentatie: Jos Moll en Jonas Vermeulen voor NH Gooi radio.

 • Sint Jans Processie

  De Lunchclub

  Zondag 23 juni wordt de jaarlijkse St. Jansprocessie gehouden in Laren ter ere van de schutspatroon Sint Jan. De route loopt vanaf de Basiliek naar het Sint Jans Kerkhof. Het is elk jaar een heel spektakel dat door heel veel mensen wordt meegelopen en mensen die langs de route staan. Chris Bogaers is van de stichting Broederschap van Sint Jan Laren. Dit fragment werd uitgezonden in De Lunchclub. Presentatie: Jos Moll en Jonas Vermeulen voor NH Gooi radio.

 • Week in 5 minuten

  De Lunchclub

  Het is zaterdag en het is tijd om de balans op te maken. Wat was het voor week hier in het Gooi? We bespreken het met Mika Mulder van NH die er de hele week bovenop zat. Wat was hèt nieuws van de week? Dit fragment werd uitgezonden in De Lunchclub. Presentatie: Jos Moll en Jonas Vermeulen voor NH Gooi radio.