ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Fragment gemist | NH Gooi

Fragment gemist

Hele uitzendingen kunt u binnen twee weken terugluisteren via programma gemist.

 • Gooische Business - Mariska Visser over haar bedrijf Kidsbarn punt nl

  Mariska Visser startte na vele jaren loondienst recent en op haar 40ste haar eigen bedrijf Kidsbarn.nl

 • Gooische Business - Award winning architect Hassan Karimine

  Na een opleiding tot architect in Parijs haalt Hassan Karimine zijn Master in Landschapsarchitectuur in Lille. Na een periode bij Rem Koolhaas start hij in 1991 zijn eigen architectenburo Atco in Hilversum. Zijn portfolio is divers en afwisselend, maarrrr….. wij hebben hem uitgenodigd in de studio omdat Hassan een publieksprijs heeft gewonnen met een project in Naarden.

 • Gooische Business - Carburateur Service NL eigenaar Cyriel Gamers

  Wellicht kent u ze … van die handige jongens die op hun 16 jarige leeftijd, dagen en dagen aan de expansie uitlaten, cylinders uitvijlen en carburateurs van brommers lopen te knutselen … Nah … we hebben er 1 in de studio hoor en zijn naam is Cyriel Gamers van het Bussumse CSN, lees …. Carburateur Service Nederland. En daarnaast, hoe fantastisch …. heeft Cyriel jarenlange sales ervaring in een radio en tv omgeving …. En vanuit onze uitgebreide ervaring kunnen we inmiddels vaststellen dat dit een gouden combi voor succes is.

 • Gooische Business - Mick Harren nwe single - geef mij maar NL

  Voor wie het niet heeft meegekregen …. NL is uitgeschakeld op het EK voetbal ….maar dat betekent alles behalve een einde aan deze bomvolle oranje zomer …. Wellicht om die reden dat onze vriend Mick Harren juist nu/ dwz 3 weken terug zijn nwe single lanceerde met als titel … geef mij maar NL

 • Winkelleegstand en centrumontwikkeling Bussum

  Zaagmans in de Avond

  Ieder jaar verschijnt de Provinciale Detailhandel Monitor, een overzicht hoe de winkelcentra, aanlooproutes, branches, duurzaamheid en veiligheid van winkelgebieden er bij staan. Belangrijk voor gemeentebesturen om te zien of de uitvoering van hun beleid op orde is en of er moet worden bijgesteld. Hilversum staat in de top 5 gemeenten met de grootste winkelleegstand en in Bussum proberen ze een alternatieve oplossing te zoeken voor de leegstand.

 • Wonen in het Gooi (deel 1)

  Zaagmans in de Avond

  Wonen in het Gooi is fantastisch als je een dak boven je hoofd hebt. Maar als je bent aangewezen op een wachtlijst of te maken krijgt met een echtscheiding, baanverlies of een ander woonbehoefte loop je tegen de grenzen van de beschikbaarheid van de woningvoorraad aan. De komende uitzendingen plaatsen we Wonen in het Gooi in een breder perspectief. Zaagmans-redacteur Daan Bakker neemt ons deze uitzending mee in de elementen die de woningmarkt sturen, de toegankelijkheid voor jongeren en de voetangels en klemmen in de zoektocht naar een eigen dak boven je hoofd.

 • Onairwin - Petra de Beij over bijeenkomst asielzoekers Naarden

  ONAIRWIN

  De emoties liepen afgelopen woensdag hoog op bij een spontane buurtbijeenkomst over de komst van honderdvijftig asielzoekers naar de Naarder Witte Toren. Dinsdagavond was er een informatiebijeenkomst georganiseerd door de gemeente in de Plantaan. Bij deze bijeenkomst was onze verslaggever Petra de Beij.

 • bijzondere tentoonstelling in Mediamuseum Beeld & Geluid

  De Lunchclub

  Vanaf volgende week een bijzondere tentoonstelling in mediamuseum Beeld & Geluid. Luisteraars van de radioshow 'Jan-Willem Staat Op' stellen daar namelijk hun bijzondere muzikale stukken tentoon. Wat voor stukken dat precies zijn bespreken we met Antal van Elsen van Beeld en Geluid.