ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Adverteren | NH Gooi
NH Gooi biedt (plaatselijke) ondernemers de mogelijkheid om hun producten en/of diensten onder aandacht te brengen bij de luisteraars van NH Gooi. De scherpe tarieven zijn op aanvraag verkrijgbaar bij NH Gooi.

In 2005 heeft onderzoeksbureau INTERVIEW NSS in opdracht van de Organisatie van Lokale Omroepen Nederland een onderzoek uitgevoerd naar het bereik van de publieke lokale omroepen in Nederland. Uit dit onderzoek kwam onder meer naar voren dat een kwart van de bevolking wel eens luistert publieke lokale radio. Ruim de helft van de bevolking kent de publieke lokale radiozender in de eigen woonplaats bij naam. Verder bleek uit het onderzoek dat een op de zes inwoners lokale omroep als de belangrijkste bron voor lokale informatie beschouwt.

Streekomroep

Interessant daarbij is dat NH Gooi meer is dan zomaar een publieke lokale radiozender. NH Gooi is een streekomroep, die in grote delen van het Gooi alsmede in Eemland-Noord is te ontvangen via 92.0 FM en 105.1 FM, ether-bereik: 200.000 mensen. Daarnaast is NH Gooi te ontvangen via de kabelnetten van Blaricum (3.881 huishoudens), Eemnes (3.090 huishoudens), Laren (4.739 huishoudens), Huizen (18.000 huishoudens) en Hilversum (40.000 huishoudens). Tenslotte is NH Gooi ook on line te ontvangen.

Ondernemers die geïnteresseerd zijn en meer informatie wensen te ontvangen over adverteren op NH Gooi kunnen reageren via info@nhgooi.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren