ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Stroomstoring rondom station Hilversum opgelost, vertraging neemt af | NH Gooi

Stroomstoring rondom station Hilversum opgelost, vertraging neemt af

  • Dinsdag 13 augustus om 17:11 | bijgewerkt: om 18:39 uur
  • Redactie

Door een stroomstoring werd het treinverkeer rondom station Hilversum vanavond tijdens de avondspits sterk ontregeld. De treinen rijden inmiddels weer zo goed als normaal.

Volle perrons op station Hilversum
Volle perrons op station Hilversum|NH Media

Een woordvoerder van ProRail bevestigde dat een stroomstoring voor problemen zorgt rondom Hilversum. "We doen onderzoek om de stroomvoorziening te herstellen", vertelde de woordvoerder, die door de stroomstoring zelf ook moest omreizen. Het is nog niet duidelijk wat de stroomstoring heeft veroorzaakt.

Er zijn twee treinen gestrand door de stroomstoring. "Die zijn inmiddels binnengehaald, dus dat is fijn voor de passagiers", aldus de woordvoerder. 

Drukte op perrons

Het was flink druk op station Hilversum door de storing, meldde een verslaggever van NH ter plaatse. "Het is een beetje chaos, want niks rijdt. Sommige mensen vertrekken ook al van het station. Die gaan wat anders proberen, denk ik."

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.