ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Opgelet: snelweg A27 deels afgesloten komend weekend, extra drukte verwacht | NH Gooi

Het is opletten geblazen als je de komende dagen de weg op moet: Rijkswaterstaat voert komend weekend werkzaamheden uit aan de A27. De weg is tussen knooppunt Eemnes en afrit Bilthoven afgesloten voor verkeer. De extra reistijd kan oplopen tot een half uur.

Bijzondere 'boombrug' langs de A27
NH Media / Mark Arents

Rijkswaterstaat is bezig met onderhoud aan het stuk snelweg tussen Almere en Utrecht. Het gedeelte tussen knooppunt Eemnes en afrit Bilthoven is van vrijdag 10 mei tot maandag 13 mei aan de beurt. Het weekend daarna volgt hetzelfde gedeelte, maar dan de andere kant op.

Het asfalt wordt gereinigd en verjongd, waardoor het weer langer mee kan. Daarnaast worden er ook reguliere werkzaamheden uitgevoerd. 

Ook de verbindingsbogen van de A1 naar de A27 zijn dicht, net als de afritten Bilthoven en Hilversum. Verkeer richting Utrecht kan omrijden via de A1, A28 of binnendoor. De extra reistijd kan oplopen tot dertig minuten.

Meer werkzaamheden

Meteen na de werkzaamheden op de snelweg, wordt er ook gewerkt op de Verlegde Laarderweg van Eemnes, een van de belangrijkste wegen Eemnes uit. Daar wordt het asfalt vervangen en is de weg een week dicht. 

Er is een omleidingsroute, maar de verwachting is dat het wel druk wordt op de weg. Al met al wordt een extra reistijd van twintig minuten voorspeld. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • All Inclusive | Vandaag om 20:00.
  • Ton Ensink is je gastheer in het muzikale en informatieve All Inclusive hotel.
  • Muziek & Informatie | Vandaag om 22:00.
  • Non-stop muziekmix en regionieuws
Net gemist?

Jazznotes

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren