ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Verwarde man in Huizen dreigt zichzelf iets aan te doen, onderhandeling nog gaande | NH Gooi

Verwarde man in Huizen dreigt zichzelf iets aan te doen, onderhandeling nog gaande

  • Vandaag om 15:55 | bijgewerkt: om 16:02 uur
  • Lisa Dekker

De politie is al sinds vanochtend in onderhandeling met een verwarde man in Huizen. De 62-jarige man heeft zichzelf opgesloten in zijn huis en dreigt zichzelf wat aan te doen. De politie is nog steeds in onderhandeling met de man.

Politie onderhandelt in Huizen met een verwarde man
Politie onderhandelt in Huizen met een verwarde man|Inter Visual Studio / Casper Bunschoten

De politie ontving rond kwart over elf vanmorgen een melding van een ruzie tussen een vader en een zoon in de woning. Toen de politie aan de deur kwam, troffen ze de zoon aan die agressief reageerde en een mes in zijn hand hield.

De man rende vervolgens naar boven, waar hij nu al enige tijd zit. Hij dreigt zichzelf wat aan te doen als de politie probeert om naar binnen te komen.

Tekst gaat door onder de foto.

De politie staat al enige tijd voor de deur bij een verwarde man in Huizen
De politie staat al enige tijd voor de deur bij een verwarde man in Huizen|Inter Visual Studio / Casper Bunschoten

Het gaat om een man van 62 jaar uit Huizen, die samen met zijn vader op hetzelfde adres woont.

In onderhandeling

De vader van de man kon de woning veilig verlaten en raakte niet gewond. De politie heeft de straat afgezet, terwijl onderhandelaars de man veilig naar beneden proberen krijgen en te voorkomen dat hij zichzelf iets aan doet.

Op dit moment is de politie nog steeds in onderhandeling met de man. Volgens een woordvoerder kan dit zeker nog uren duren.