ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 24-jarige man onder schot bestolen van bestelbus en designertas | NH Gooi
  • Regio Blaricum
  • Maandag 04 maart om 13:36 | bijgewerkt: om 18:43 uur
  • NH Gooi

Een man (24) is zaterdag aan de Blaricumse Deltazijde onder schot gehouden en beroofd van zijn bestelbus. Naast de bestelbus en de daarin opgeslagen goederen, werd ook een designertas van hem gestolen. 

Politie stock agent algemeen kogelwerend vest
Afbeelding ter illustratie AT5 / Luuk Koenen

Het slachtoffer reed volgens de politie rond 17.00 uur op de A27 ter hoogte van Huizen en neemt daar de afslag. Hij was onderweg naar zijn bedrijf, maar wist dat het op dat moment te druk is om zijn goederen uit te laden. Hij parkeerde op een bedrijventerrein aan de Deltazijde in Blaricum, om daar even te wachten tot een rustiger moment.  

Toen hij stilstond, parkeerde er een grijze Volkswagen naast zijn bus. De bestuurder van de auto vroeg aan het slachtoffer of hij even kan helpen met het uitladen van wat goederen. Hun bedrijf zat iets verderop, zo vertelden ze aan hem. Dus besloot het slachtoffer achter de grijze Volkswagen aan de rijden om de twee te helpen. 

Vuurwapen op het hoofd

Maar toen ze eenmaal op een andere parkeerplaats aan de Deltazijde stonden, ging het helemaal fout. De bestuurder van de Volkswagen stapte uit met een bivakmuts op. Direct richtte hij een vuurwapen op het hoofd van het 24-jarige slachtoffer.

De man gaf zijn bussleutels en een designertas van het merk Goyard af. De bijrijder stapte uit en reed er met de gestolen bestelbus en alle producten erin vandoor. Hoe de gestolen bestelbus eruit zag en welke producten erin lagen, wil de woordvoerder van de politie niet zeggen. 

Signalement

De politie heeft een signalement van de bestuurder vrijgegeven. Het gaat om een man van ongeveer 20 jaar met een donkergetinte huidskleur. Hij zou rond de 1.80 meter zijn met een slank postuur, zonder gezichtsbeharing. Hij was gekleed in het zwart met donkerkleurige schoenen van het merk Dior. 

Een signalement van de bijrijder kon het slachtoffer niet geven, zo zegt de politiewoordvoerder. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren