ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Brinkhuis biedt warme 'woonkamer' voor mensen met kleine portemonnee | NH Gooi

Door Erwin Bakker - NH Gooi

Geen geld om de verwarming aan te zetten met deze hoge energieprijzen? Het Brinkhuis in Laren opent de deuren voor ouderen of mensen met een krappe beurs. “Zo bieden we wat licht in de donkere dagen voor kerst”, aldus directeur Leon Schouten.


Om thuis te besparen op energie, zijn mensen in het Brinkhuis welkom tijdens gewone openingstijden, op werkdagen vanaf 9.00 uur en op zaterdagen vanaf 10.00 uur. Ze mogen hun eigen eten en drinken meenemen en zijn niet verplicht een consumptie te kopen. De deuren op deze manier openen is volgens directeur Schouten een logische stap voor het Brinkhuis: "Wij zijn de huiskamer van Laren en zijn er voor iedere inwoner."

Het Brinkhuis laat dagelijks weten welke ruimte ze voor deze gelegenheid beschikbaar stellen: de bibliotheek, de foyer of één van de stijlkamers. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren