ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Domper voor carnavalsliefhebbers Ankeveen: optocht afgeblazen | NH Gooi

Domper voor carnavalsliefhebbers Ankeveen: optocht afgeblazen

  • Zaterdag 22 februari 2020 om 10:24
  • Redactie

ANKEVEEN - Bij carnavalsvereniging De Schuimlikkers keken ze al lange tijd uit naar de grote optocht van aankomend weekend. Maar de weergoden gooien roet in het eten. Gisteravond laat is het besluit gevallen om de optocht door Ankeveen af te blazen, zo meldt de organisatie via Facebook.

Snapshot Video 204715 (00:13)
Snapshot Video 204715 (00:13)

"Helaas is het bestuur tot het besluit gekomen om onze optocht door Ankeveen af te lassen ivm de weersvoorspelling", zo valt in het bericht te lezen. Daar wordt aan toegevoegd: "Iedereen is natuurlijk wel welkom op onze feestavonden in t'Wapen van Ankeveen."

Stofzuigen en vlaggetjes ophangen

De beslissing is een hard gelag voor de carnavalsliefhebbers in Ankeveen, dat tijdens het carnavalsweekend voor even wordt omgedoopt tot Schuimlikkerveen. De inwoners werkten de laatste dagen hard om alles klaar te maken voor het feest. "We moeten nog stofzuigen en vlaggetjes ophangen," vertelde Chantal Schouten eerder deze week nog voor de camera van NH Nieuws.

Bekijk hieronder de reportage van NH Nieuws:

NH Nieuws

Lees ook

💬 NH Gooi-nieuwsdienst
Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via WhatsApp en ontvang elke werkdag het belangrijkste nieuws uit 't Gooi op je mobiel. Stuur 'NH GOOI AAN' naar 0888505651!