ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent NH Gooi In Business | NH Gooi

NH Gooi In Business

Met NH Gooi in Business richt de lokale omroep zich op de doelgroep midden 20 tot 60 jaar, met up tempo muziek, zoals soul en disco uit eind jaren zeventig / begin jaren tachtig. Maar de kern van het programma zijn de gesprekken met de diverse gasten. Met als focus business en ondernemerschap, waarbij u kunt denken aan onderwerpen als crowdfunding, fiscaliteiten en/of het begeleiden van start ups. 
 
Dat laatste is het stokpaardje van Lars van Loon, founder van het programma en expert op het gebied van Finance & Control. “Dat is mijn werk, ik doe dat dagelijks. Waarbij ik mij vooral bezig houd met goed luisteren, wat speelt er bij de ondernemer, en wat kunnen anderen ervan leren.” 
Inmiddels hebben we niet stilgezeten. Het presentatie team uitgebreid met Yvonne Verburg, Fotograaf te Blaricum en Arend Jan van den Broek, de gelijknamige Wijnman uit Eemnes. Vaste technici Almar Keetelaar en Roel Meijer maken het mogelijk dat we wekelijks wereldwijd te beluisteren zijn.
Tot slot roepen we enthousiaste ondernemers uit de regio op die graag een bijdrage willen leveren het programma. Tips kunt u mailen aan lars@nhgooi.nl. 
 
 

Geen reclamezendtijd
Je bent bij NH Gooi in Business te gast omdat je een leuk, interessant verhaal te vertellen hebt als ondernemer en daar met veel passie over kunt praten. Zodra het de richting opgaat van een reclamepraatje grijpen we in,” aldus Lars van Loon. “We zijn en blijven een publieke omroep. Reclame maken kan wel hoor, maar daar hebben we een andere afdeling voor….”Voor meer informatie
... bezoek + like Facebook.

Instagram
 
Linkedin 

Soundcloud 

Spotify