ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Deze week bij NH Gooi Spreekuur: de wereld van de Intensive Care (IC) | NH Gooi

Deze week bij NH Gooi Spreekuur: de wereld van de Intensive Care (IC)

  • Gisteren om 16:02
  • Angelique Verbeek
Deze week bij NH Gooi Spreekuur: de wereld van de Intensive Care (IC)
Deze week bij NH Gooi Spreekuur: de wereld van de Intensive Care (IC)

Zaterdag zijn we weer live met een nieuwe uitzending van Spreekuur op NH Gooi. Deze keer duiken we in de wereld van de Intensive Care (IC). Wat gebeurt er achter de deuren van deze levensreddende afdeling? Waarom komen mensen op de IC terecht en hoe ziet het herstel eruit?
Gespecialiseerd verpleegkundige Ineke Berendsen en anesthesioloog-intensivist Eline van Slobbe zijn in onze studio om hierover in gesprek te gaan.
Tijdens de uitzending beantwoorden we al jouw vragen over de IC. Wat wil jij weten? Heb je vragen over beademingsapparatuur, het werk van IC-verpleegkundigen of de gevolgen van een IC-opname? Laat het ons weten en luister live mee!
Stuur je vragen in via onze socials of spreekuur@nhgooi.nl.
Meer weten over dit of een ander medisch onderwerp? Ga dan naar tergooi.nl of nhgooi.nl. NH Gooi Spreekuur is te beluisteren via de ether op 92.0FM en 105.1FM, via de kabel op 92.3, en via de live stream op www.nhgooi.nl.
Datum: Zaterdag 19 oktober
Tijd: 9:30 - 10:00 uur

NH Gooi Spreekuur. Op je gezondheid