ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Co de Kloet vanaf zondag met inJazzRadio op NH Gooi | NH Gooi
  • Thema Algemeen
  • Zaterdag 10 februari om 10:23

Zeg ‘jazz’ en je zegt ‘Co de Kloet’. Vanaf aankomende zondag is deze bekende muzikant, componist en presentator te horen met zijn eigen muziekprogramma ‘inJazzRadio’ bij NH Gooi.

“Ik vind het super dat ik aan boord ben bij NH Gooi. Het is vaak gehoorde kritiek dat media te weinig aandacht besteden aan jazz. In plaats ervan over te klagen doe ik er wat aan in samenwerking met Buma Cultuur en natuurlijk NH Gooi”, zegt Co de Kloet.

Live muziek

In zijn programma bespreekt Co de recente Nederlandse releases, vaak met de makers zelf, maar hij zal ook vaak te vinden zijn op locatie met live muziek. Komende zondag is zijn eerste uitzending te horen met optredens van en gesprekken met de Boy Edgar Prijs 2022 winnaar Ronald Snijders. Hij is fluitist en componist. Hij speelt in duo met gitarist Robby Alberga. Verder het trio van gitarist Eran Har Even: samen met bassist Omer Govreen en slagwerker Wouter Kühne brengt hij een ode aan saxofonist en componist Wayne Shorter.

inJazz Radio, elke zondag om 19.00 uur met presentator Co de Kloet

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren