ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Ankeveens koor organiseert en repeteert voor eigen Passion | NH Gooi

Muziek schalt uit de Martinuskerk in Ankeveen. Daar bereidt het koor All Directions! zich voor op een bijzondere opvoering. Zij organiseren tijdens Pasen namelijk hun eigen Passion in Ankeveen en Nederhorst den Berg, compleet met choreografie en een lichtgevend kruis. 

NH Nieuws

Waar de landelijke versie van de Passion dit jaar in Zeist plaatsvindt, zet het lokale koor hun eigen productie van het lijdensverhaal van Jezus Christus op poten. Een flinke productie, waar maanden aan voorbereiding in zit. Het is een typisch voorbeeld van het verenigingsleven in de hechte dorpsgemeenschappen.

Lichtgevend kruis

Tijdens de opvoering worden Nederlands- en Engelstalige nummers gezongen, komt er een choreograaf kijken en wordt er een lichtgevend kruis door het dorp richting de kerk gedragen. 

Bij de Passion hoort ook iemand die alles aan elkaar praat. In de Sint Martinus is Jules Dresmé, de pastoor van de Hilversumse Vituskerk, de verteller. In de Onze Lieve Vrouwe Hemelvaartkerk is de verteller dominee Evert-Jan van Katwijk.

Uitverkocht

De voorstellingen zijn op 15 en 16 maart in de Martinuskerk in Ankeveen en op 22 en 23 maart in de Onze Lieve Vrouw Hemelvaartkerk in Nederhorst den Berg te zien. Kaartjes bestellen kan niet meer. Alle avonden zijn inmiddels stijf uitverkocht. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • Kick Down | Vandaag om 20:00.
  • Gezelligheid op je woensdag met Juan, Nico en Lotte!
  • Muziek & Informatie | Vandaag om 22:00.
  • Non-stop muziekmix en regionieuws
Net gemist?

Scherp de Zeis

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren